Zeldas

Alla inlägg den 28 augusti 2012

Av Zelda - 28 augusti 2012 20:59

Ikväll har jag och älsklingen haft en myskväll, passade på att unna oss något extra för att vi vart så duktiga med läxorna så vi gick ned och beställde sushi!  


 

Nu sitter jag här och kollar runt efter en bra film vi kan kolla på ikväll. Hunni är supersugen på skräck men det känns som om vi redan sett det mesta som är "något att ha" i den genren.    

 

På tal om skräck.. Gud vad jag längtar till halloween 

Enligt mig personligen så är det den absolut mysigaste högtiden på året. Maskeradkläder, pyntet och den magiska och lite mystiska känslan. all hallows eve har något helt magiskt över sig. Det känns liksom i luften att det är något speciellt med den dagen.

Jag och älsklingen går alltid "apeshit" på halloween med maskeraddräkterna och dekorationerna här hemma, vi vill på något sätt alltid slå på större varje år. Detta årets halloween hade vi bland annat tänkt att gå så pass långt att vi tom. täcker väggarna fullt ut med dekorationer. Jag köpte någon månad sen lite scene setters och stora planscher som ska täcka dörrarna och väggarna här hemma.

   

 

kommer köpa en hel del annat fram tills dess också, bl.a lite tyger, tavlor "som bevakar en när man går förbi" m.m :) Vilken är eran favorit högtid?


Av Zelda - 28 augusti 2012 19:02

 

Som ni vet så nämnde jag igår att jag ville testa att lägga upp lite nya saker i bloggen. Idag får ni ta del av en helt ny sak i min blogg, "Zelda tipsar". Tänkte dela med mig av lite allmänna tips då & då, så blir det kanske lite roligare att läsa 

 

Säg gärna till vad ni tycker!  

Av Zelda - 28 augusti 2012 05:48

Äntligen är jag klar med pluggandet och alla kurser, har suttit hela natten och börjar känna mig redigt sliten just nu. Ska snart gå och lägga mig i alla fall ett par timmar för att orka med morgondagen.

Under tiden jag vart borta från bloggen har mycket hänt. Har bland annat lyckats fynda hem en ny höst/vinterjacka på nellys stora rea. :)

 

 


Supercute!   

 

 

 Har suttit här en stund nu och funderat ut lite nya "kategorier" och lite annat till bloggen för att kunna pigga upp den lite mer. Känner att jag vill ha en mer givande blogg så därför funderade jag på att skriva lite mer om bland annat allmänna tips och triks, dela med mig lite mer om mitt liv, lägga upp mer bilder, kanske slänga in några outfits m.m Vad jag tycker själv så blir det mer roligt att läsa en blogg då. Har ni några förslag på vad ni tycker det borde finnas mer om i min blogg? Tipsa gärna!  


Kommer att skriva mer senare idag och ska försöka börja lite smått med några nyheter redan då. 

 

Hoppas ni sovit gott inatt. Vi ses senare idag!  


Ovido - Quiz & Flashcards