Zeldas

Alla inlägg den 31 maj 2013

Av Zelda - 31 maj 2013 16:46

Idag är det min och hunnis års dag och exakt 3år sen jag flyttade till Karlshamn. Har vart en jättemysig morgon med presenter och annat.   Hunni hade vart jättesöt och köpt en massa gott till mig + samlarobjekt till howl's moving castle som var helt underbara! Hunni blev också superlycklig för sina presenter!   

 

                           



Idag fick jag också hem ett paket på posten med en gratis BB-cream från vichy. Har hört så himla mycket om detta med BB-krämer men aldrig fått tummen ur att testa på det själv så nu får vi snart se vad jag tycker om det.   

Fick även ett mail från notme angående min order som jag beställde för ett tag sen av dem, det blev en supermassa krångel och de gjorde jättemycket fel med både klädesplagget jag fick hem och returen. Så i mailet fick jag en redig ursäkt och 200kr att handla för, varpå jag beställde världens finaste blus.   


   


För övrigt i veckan så tog vi stackars Sebbe till doktorn för kastrering i måndags vilket jag tyckte var skitjobbigt men det måste ju göras.   


   


Han har i alla fall läkt jättefint nu och mår förvånansvärt jättebra och är superpigg, vilket känns jätteskönt.   


Vi har också vart hemma och firat mors dag och fick jättegod mat av svärmor, slitit som ett djur på jobbet och försökt få det att gå ihop med en massa andra ärenden som behöver uträttas, haft myskväll med lösgodis och film, köpt en helt underbar långkjol på rean på kappahl för bara 38kr   ,  fått hem en beställning med massa saker till katterna, och så har jag beställt  en stor order från h&m med en massa nytt till mig och hunni.

 

                                       

 

Nu ska jag sätta igång och städa lite här hemma för det ser verkligen ut som kaos, sen ska vi laga mat och bara mysa hela dagen.   

Ovido - Quiz & Flashcards