Zeldas

Alla inlägg den 13 juni 2013

Av Zelda - 13 juni 2013 21:42

I tisdags slutade jag jobbet på parkförvaltningen, tog även tag i att gå till tandläkaren som skrev ut penicillin till mig, sen ska jag tillbaka dit nästa vecka igen. Jag och hunni passade på att åka hem till svärföräldrarna på eftermiddagen och spendera lite tid där ute. Satt och fikade, gick och tittade på alla söta får och lamm över gatan och hade det jättemysigt.   

 

                               

 

Igår var vi jätterastlösa och passade på att gå en halvmil istället för  att gå till den närmsta butiken när vi ändå behövde gå och handla. Två flugor i en smäll, gjorde av med massa energi och fick hur mycket mat som hellst för bara ett par hundralappar. Köpte även en varsin mjukglass på hemvägen som vi satt och avnjöt i solen. Mot kvällen blev jag sen helt toksugen på pommes, sallad och svärmors hemmagjorda piroger, så hunni var gullig nog att fixa iordning det till mig med en gång.  

 

 

Idag har jag dock inte vart lika produktiv, har faktiskt mest suttit ned och inte gjort någonting.   Har som mest gått och handlat en gång, var en snabbis till posten för att hämta ut paketet från h&m och käkat sill och potatis. 

 

 


Nu har jag riktigt jävla skittråkigt rent ut sagt och helt tappat inspirationen så jag vet faktiskt inte vad jag ska göra resten av kvällen.    Känner inte allst för att gå och lägga mig speciellt tidigt heller.

 

Några tips?   

 

Ovido - Quiz & Flashcards