Zeldas

Alla inlägg den 29 juni 2013

Av Zelda - 29 juni 2013 20:46

Första veckan på badhuset avklarad och jag är så sjukt lycklig, har aldrig trivts bättre på ett jobb i hela mitt liv förr.   

Redan första dagen tog jag intiativ till att komma med lite förslag till lokalen som nu ska göras om till banpassning (som jag kommer hålla i sen). Planerna var att hela lokalen bara skulle målas vit men jag tyckte att det kanske kunde vara lite roligare om man hade lite landskap och roliga figurer på väggarna med tanke på syftet med lokalen så jag framförde detta till chefen, varpå hon frågade om jag kunde måla sånt. När jag sa att jag kunde det så blev hon överlycklig och nu sitter jag med fria händer i hela lokalen och får göra precis vad jag vill och bara säga till vad jag behöver.   Känns så sjukt roligt att få göra något man tycker om och få credits för det samtidigt. Igår blev jag nästan klar med första väggen och nu i helgen ska jag planera upp lite för resten av lokalen.   Kommer ta massa bilder sen när jag är klar!   


 

Har inte hunnit göra så mycket annat än att jobba resten av veckan men passade i alla fall på att köpa hem lite nya saker till lägenheten för ett erbjudande jag fick på mailen. Allt som allt slutade summan på ca. 500kr för 4 påslakanset, massa handdukar och 3 nya gardiner, vilket är sjukt billigt.    

 

         

 

Just nu så har vi Eas på besök, spelar the last of us, dricker estrella och käkar chips. 

 

   

Hoppas ni haft en bra vecka!   

Ovido - Quiz & Flashcards