Zeldas

Alla inlägg den 17 april 2012

Av Zelda - 17 april 2012 22:08

Nu har jag suttit här och segat mig igen, det får fan bli ändring på detta snart. Passade i alla fall att ta lite bilder med min skitdåliga webcam.



       

HA!


Jaha, det var det.. Nu ska vi kolla på film, men innan jag går vill jag också passa på att lägga upp ett par bilder på mina små älsklingar som legat i famnen och myst med mig hela dagen.   

 

                           


 

Vad lyckligt lottad man är ändå. :) Btw, när vi skaffar huset så ska jag faktiskt starta upp ett katthem för att ta hand om behövande katter. Mina två var hemlösa katter innan och båda var jättesjuka, den svartvita var faktiskt nära döden när jag fick tag på han och Sixten (den randiga som jag döpt efter min morfar) hade jättesvåra infektioner i hela magen som var tvugna att behandlar säkert ett 10tal gånger bara hos veterinären med sövning, operationer och massa skit. Usch.. Men idag mår de båda jättebra! Jag är så himla lycklig för det och de kunde faktiskt aldrig fått det bättre än vad de har här hemma. :)   

Av Zelda - 17 april 2012 16:46

Idag var jag i skolan, hade inte direkt någon lektion, behövde bara hämta någon gammal tråkig bok som jag måste läsa och skriva om. Segt, men skönt att slippa att slösa bort hela dagen i ett klassrum. :) 

Fick hem dessa skönheterna i brevlådan idag

 

   


klänningen var en aning stor i storleken men det gör inte så mycket. Toppen var verkligen över förväntan, satt som om den var gjord för mig personligen. Var lite skeptisk i början med tanke på att det är från en asiatisk sida och alla kläder är i "one size" vilket jag fått för mig är jättesmått men fan vad fel man kan ha. Nu fattas bara den där armbandsklockan jag bloggade om för några dagar sen och en byxdress jag blev helt förälskad i, sen är jag faktiskt nöjd för ett tag, hoppas jag.. Och plånboken..   

 

Ikväll blir det nog ganska lugnt igen, ska väl försöka plugga lite om jag orkar och sen kolla på någon film med älsklingen under en filt i soffan.


Hoppas ni har en fin dag!


Zelda


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards