Zeldas

Alla inlägg under april 2012

Av Zelda - 20 april 2012 22:49

Var inne på deviantart och hittade dessa skönheterna, nu bara MÅSTE jag göra ett par egna! Är helt nerkärad i dessa urgulliga skorna.     


 

Av Zelda - 20 april 2012 15:31

Hade världens mysigaste kväll igår, satt och pysslade en stund och gjorde några egna smycken av några av mina favoritkaraktärer och sen grillade vi för första gången i år. Ikväll har vi inga direkta planer ännu men får se vad vi hittar på sen.

Halsbandet med Link gjorde jag till min älskling och örhängena föreställer "soot sprites" som är med i en hel del Ghibli filmer, vart faktiskt relativt nöjd! :)


         

Av Zelda - 19 april 2012 17:31

Hur kan man låta bli? Jag är helt salig i tradera, har köpt hur mycket fina saker där som helst för hur lite som helst. Budade precis hem dessa urgulliga smyckena för ungefär en 20 lapp stycket.  


 

       

 

Blev samtidigt inspirerad så nu tänker jag sätta mig och göra lite egna söta smycken. :)  



Av Zelda - 19 april 2012 16:33

Jahopp, då har jag gått klart i skolan för denna veckan och tar helg nu. Fick ett samtal på telefonen för ungefär en timma sen. Brukar inte svara på okända nummer men det var tur att jag svarade ändå denna gången för nu fick jag jobb, trots att man måste ha körkort för att få anställning där, men hon hade hört så fint om mig sa hon så hon ville ändå ge mig en 81% anställning. Fan vad skönt det känns! :) Lönen jag får kommer där emot inte att få slösas upp, de ska rakt in på sparkontot så att jag får ihop pengar till att jag och honey ska kunna åka någonstans i år, antingen blir det en resa genom hela storbritannien eller så blir det Japan. Drar mig mer åt japan just nu faktiskt, har blivit så jäkla inspirerad av det landet och hela asien också nu på senaste. Igår satte jag i en blondering i mitt hår, jag visste ju att det utan tvekan skulle bli morotsfärgat nu till en början men det gör inte så mycket, kommer gå med det nu i någon vecka bara och sen lägger jag i en blondering till så att håret får vila lite mellan. Får köra en hel del med silvershampoo också så att det inte har någon gul nyans i sig mot slutet då jag vill ha vitt hår, någon som vet ett bra silvershampoo? Hade en jättemysig kväll med faster och hennes pojkvän igår också, funderar på om vi ska bjuda över dem ikväll igen eller om vi kanske drar över dit ett tag och gör något kul tillsammans. Är så glad över att jag fick henne att flytta hit från USA, har saknat att ha henne hos mig. :)



 


Hoppas ni har en fortsatt trevlig dag!


*MWAH!* ;3

Av Zelda - 17 april 2012 22:08

Nu har jag suttit här och segat mig igen, det får fan bli ändring på detta snart. Passade i alla fall att ta lite bilder med min skitdåliga webcam.



       

HA!


Jaha, det var det.. Nu ska vi kolla på film, men innan jag går vill jag också passa på att lägga upp ett par bilder på mina små älsklingar som legat i famnen och myst med mig hela dagen.   

 

                           


 

Vad lyckligt lottad man är ändå. :) Btw, när vi skaffar huset så ska jag faktiskt starta upp ett katthem för att ta hand om behövande katter. Mina två var hemlösa katter innan och båda var jättesjuka, den svartvita var faktiskt nära döden när jag fick tag på han och Sixten (den randiga som jag döpt efter min morfar) hade jättesvåra infektioner i hela magen som var tvugna att behandlar säkert ett 10tal gånger bara hos veterinären med sövning, operationer och massa skit. Usch.. Men idag mår de båda jättebra! Jag är så himla lycklig för det och de kunde faktiskt aldrig fått det bättre än vad de har här hemma. :)   

Av Zelda - 17 april 2012 16:46

Idag var jag i skolan, hade inte direkt någon lektion, behövde bara hämta någon gammal tråkig bok som jag måste läsa och skriva om. Segt, men skönt att slippa att slösa bort hela dagen i ett klassrum. :) 

Fick hem dessa skönheterna i brevlådan idag

 

   


klänningen var en aning stor i storleken men det gör inte så mycket. Toppen var verkligen över förväntan, satt som om den var gjord för mig personligen. Var lite skeptisk i början med tanke på att det är från en asiatisk sida och alla kläder är i "one size" vilket jag fått för mig är jättesmått men fan vad fel man kan ha. Nu fattas bara den där armbandsklockan jag bloggade om för några dagar sen och en byxdress jag blev helt förälskad i, sen är jag faktiskt nöjd för ett tag, hoppas jag.. Och plånboken..   

 

Ikväll blir det nog ganska lugnt igen, ska väl försöka plugga lite om jag orkar och sen kolla på någon film med älsklingen under en filt i soffan.


Hoppas ni har en fin dag!


Zelda


Av Zelda - 16 april 2012 21:35

Nu mår jag bra :) tog en promenad tidigare ned till stan och köpte jordgubbar, hallondryck och sushi. Ikväll ska vi bara mysa med film och jordgubbar med tända ljus på bordet.  

 

Innan vi lägger oss ska älskling tända en brasa i öppna spisen och framför elden ska jag ligga i hans knä när han läser spökhitsorier för mig ur den gamla boken jag lyckades hitta i en kartong i förrådet för någon vecka sen.  


 

   

 

 

 Life is good! 

 

   







Av Zelda - 16 april 2012 15:32

Vaknade upp imorse till nybryggt kaffe, fan vad skönt det är när man slipper gå upp och koka det själv när man är morgontrött. :) Satte mig lite vid datorn och kollade efter taklampor, hittade faktiskt en hel del som jag tänker pryda mina tak med sen. Känner mig faktiskt lite friskare idag och funderar på om jag faktiskt ska hitta på någonting på min sista lediga dag, frågan är ju bara vad jag ska göra..

Nu sitter jag i alla fall här och lyssnar på musik



Btw, finns det någon som vet vart man kan köpa asiatiskt mode på nätet förutom melba, linn-lay, talkingclothes, kawaiidesign, chicy och chapnlle?


 

Jag med min vackra utväxt, saknar mitt blonda hår! :/



 

Zelda 





















Ovido - Quiz & Flashcards