Zeldas

Alla inlägg den 6 september 2012

Av Zelda - 6 september 2012 22:32

Nu har jag inte vart inne och skrivit på ett par dagar, tänkte jag skulle komma in och uppdatera lite. Har vart helt kaos med massor och göra både igår och idag, en supermassa möten, inskrivning på två nya kurser, pluggat, hämtat en massa paket, städat, tappat bort mitt bankkort (klantskalle) och beställt ett nytt, storstädning, förberedelse inför hunnis födelsedag och en massa annat. Är helt slutkörd nu!   För en gång skull på väldigt länge så känner jag bara för att slappa och absolut ingenting annat. 

Imorgon ska vi iväg till svärföräldrarna och de andra för att hälsa på, måste visserligen sitta och plugga under dagen men får se till att avklara uppgiften så fort som möjligt så vi bara kan umgås med dem sen och mysa.  

Tänkte också passa på att berätta att jag fick ett supertrevligt mail idag från nordens största smyckesbutik på nätet, cocoo. Fick "en högst personlig" kod som jag kan använda mig av i nätbutiken samt butiken i Stockholm. Många kända bloggerskor har setts bära cocoo's smycken, bl.a Foki. Fick även information om lite tävlingar som jag kan lägga upp i bloggen och så fram över. Superkul!

   

Några av mina favoritsmycken finns faktiskt i deras nätbutik, får passa på att gå in och beställa hem lite där snart. Har en banner längre ner till vänster på bloggen som är länkad direkt till cocoo, gå gärna in och kika!  

 

 

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards