Zeldas

Alla inlägg den 12 september 2012

Av Zelda - 12 september 2012 21:30

Hej alla söta, idag har jag haft fullt upp. Hämtat resten av paketen till älsklingens födelsedag, shoppat med faster, storhandlat mat, slått in en massa paket, gjort läxa som faktiskt var kul (tro det eller ej men denna uppgiften var faktiskt sjukt intressant :P) och sen har jag pratat med min söta kusin som jag inte hört av på många år, hon bestämde sig för att skriva till mig för ett par dagar sen vilket jag är jätteglad över, idag så fortsatte vi lite på samma samtal vilket var superkul, hon har vart med om så himla mycket sen vi hördes av sist och det är så kul att höra hur allt går. Ska upp dit i december för att hälsa på familjen och kommer ta någon dag till att smita över till henne då, det är så sjukt kul att träffa någon man inte sett på så länge.  

idag tänkte jag göra ett udda inlägg om tårtår. Satt och kikade runt lite igår på bakelser jag kan göra nu till halloween m.m och snubblade över något helt otroligt. Jag måste erkänna att jag är sjukligt svag för just tårtor och bakelser, när det kommer till sötsaker så föredrar jag alltid det framför allt annat. 

Tillbaka till det jag lyckades hitta. Nämligen några av världens mest kreativt gjorda tårtor, vissa är helt sanslösa och jag förstår faktiskt inte hur dem har lyckats med vissa detaljer.

 

                         

Jag älskar kreativa personer! :) Det finns inget så inspirerande som när någon skapar någonting med sina händer.  

 

Nu ska jag faktiskt slå på en mysig film och bara kura ned mig i soffan med min söta.

 

Hoppas ni haft en bra dag!  

 

Ovido - Quiz & Flashcards