Zeldas

Alla inlägg den 14 september 2012

Av Zelda - 14 september 2012 12:38

Idag är vi hemma hos mina svärföräldrar igen, det ska firas lite i förskott här hemma inför älsklingens födelsedag med tanke på att han fyller år på måndag och det blir lite ihopkört att fira honom då med alla som jobbar osv. Fick nyss tillbaka betyget på uppgiften jag gjorde igår och fick MVG, är så sjukt lycklig för jag la verkligen ned tid och omtanke på den uppgiften.

  

Snart ska det lagas mat och blåsas balonger tills att alla är här. 

Just nu sitter vi och myser i soffan och bara segar. Har suttit och roat mig med "dress up games" nu på morgonen. Det är verkligen något jag gärna dras till när jag inte har annat för mig. Älskar att skapa karaktärer, det är faktiskt väldigt inspirerande och kan använda den inspirationen till mycket.

     

Något jag är extra svag för är kvinnliga jesters/hovnarr av någon skum anledning.   Det är bara något i helheten av de karaktärerna, hela utstyrseln, att de är så sjukt vackra och att de har någonting som är helt magiskt omkring sig.

Ni tycker säkert att detta låter helskumt, det tycker faktiskt jag med lite.Som sagt så kan jag inte själv rilktigt förstå eller förklara min fascination kring dessa karaktärerna, jag helt enkelt bara älskar dem!   

     

Har ni något annorlunda som ni fascineras av?

 



Ovido - Quiz & Flashcards