Zeldas

Alla inlägg under oktober 2012

Av Zelda - 3 oktober 2012 14:33

Igår hade jag en riktig slappdag vilket var superskönt. Satt och redigerade lite bilder för att jag kommit in i en sån mysstämning med höstkänslor och snart är det halloween.

  

 

 

Satt även och kollade på det senaste programet av det okända med Terry Evans. Enligt mig så är han faktiskt den mest trovärdiga av alla medverkande medier. Säger inte att jag tror på allt han säger dock, tror faktiskt att det mesta är båg bara för att det ska bli mer spännande och för att folk ska vilja kolla på programet. Trots det så är det ändå mysigt att titta på det ibland.   

 

 

 

Ikväll åker vi hem till svärföräldrarna för att imorgon bitti ska vi iväg till ikea med hunnis bror och hans flickvän, vilket kommer bli supermysigt.  

 

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen börja packa.

 

 

 

 

Av Zelda - 1 oktober 2012 22:29

Hej alla fina, nu har jag vart så där kass på att uppdatera igen. Har så sjukt mycket att göra hela tiden, känns som det aldrig tar slut.  

 

Idag har jag tränat på lite makeup effekter inför halloween, känner mig ganska ringrostig när det kommer till just effekter som ärr, sår, forma om osv. 

 

Täckte över mina buskiga ögonbryn, satte sår med stygn vid mungiporna och improviserade fram denna evil/messed up doll karaktären. :) 

 

Får fortsätta träna, det är faktiskt riktigt kul när man lyckas.  

 

Nu har jag tvättat av mig sminket och jag och min söta ska sätta oss och kolla på någon mysig skräckfilm.

 

   


Ovido - Quiz & Flashcards