Zeldas

Alla inlägg under september 2012

Av Zelda - 14 september 2012 12:38

Idag är vi hemma hos mina svärföräldrar igen, det ska firas lite i förskott här hemma inför älsklingens födelsedag med tanke på att han fyller år på måndag och det blir lite ihopkört att fira honom då med alla som jobbar osv. Fick nyss tillbaka betyget på uppgiften jag gjorde igår och fick MVG, är så sjukt lycklig för jag la verkligen ned tid och omtanke på den uppgiften.

  

Snart ska det lagas mat och blåsas balonger tills att alla är här. 

Just nu sitter vi och myser i soffan och bara segar. Har suttit och roat mig med "dress up games" nu på morgonen. Det är verkligen något jag gärna dras till när jag inte har annat för mig. Älskar att skapa karaktärer, det är faktiskt väldigt inspirerande och kan använda den inspirationen till mycket.

     

Något jag är extra svag för är kvinnliga jesters/hovnarr av någon skum anledning.   Det är bara något i helheten av de karaktärerna, hela utstyrseln, att de är så sjukt vackra och att de har någonting som är helt magiskt omkring sig.

Ni tycker säkert att detta låter helskumt, det tycker faktiskt jag med lite.Som sagt så kan jag inte själv rilktigt förstå eller förklara min fascination kring dessa karaktärerna, jag helt enkelt bara älskar dem!   

     

Har ni något annorlunda som ni fascineras av?

 



Av Zelda - 12 september 2012 21:30

Hej alla söta, idag har jag haft fullt upp. Hämtat resten av paketen till älsklingens födelsedag, shoppat med faster, storhandlat mat, slått in en massa paket, gjort läxa som faktiskt var kul (tro det eller ej men denna uppgiften var faktiskt sjukt intressant :P) och sen har jag pratat med min söta kusin som jag inte hört av på många år, hon bestämde sig för att skriva till mig för ett par dagar sen vilket jag är jätteglad över, idag så fortsatte vi lite på samma samtal vilket var superkul, hon har vart med om så himla mycket sen vi hördes av sist och det är så kul att höra hur allt går. Ska upp dit i december för att hälsa på familjen och kommer ta någon dag till att smita över till henne då, det är så sjukt kul att träffa någon man inte sett på så länge.  

idag tänkte jag göra ett udda inlägg om tårtår. Satt och kikade runt lite igår på bakelser jag kan göra nu till halloween m.m och snubblade över något helt otroligt. Jag måste erkänna att jag är sjukligt svag för just tårtor och bakelser, när det kommer till sötsaker så föredrar jag alltid det framför allt annat. 

Tillbaka till det jag lyckades hitta. Nämligen några av världens mest kreativt gjorda tårtor, vissa är helt sanslösa och jag förstår faktiskt inte hur dem har lyckats med vissa detaljer.

 

                         

Jag älskar kreativa personer! :) Det finns inget så inspirerande som när någon skapar någonting med sina händer.  

 

Nu ska jag faktiskt slå på en mysig film och bara kura ned mig i soffan med min söta.

 

Hoppas ni haft en bra dag!  

 

Av Zelda - 10 september 2012 18:46





Som ni säkert redan vet så sammarbetar jag lite med cocoo genom min blogg. Nu har jag fixat fram en tävling i sammarbete med henne till mina underbara läsare. Ni har nu chansen till att vinna ett presentkort på 500kr hos cocoo.se, ta chansen! Jag håller tummarna för er.

Kommer också att få dela ut ett tröstpris till de läsare som inte hade turen att vinna. Ni har inget att förlora, in och tävla idag!

För att komma direkt till tävlingen, klicka bara på bilden nedan så länkas ni direkt dit.


 


Lycka till!  

Av Zelda - 9 september 2012 15:47

 

  

Av Zelda - 8 september 2012 13:31

Uppdatering från det lilla sagotorpet i skogen.   

Igår åkte vi hem till svärföräldrarna, har precis ätit och är mätt och belåten. Snart ska vi åka hem och jag ska sätta igång med lite mer läxor så jag får det överstökat. Igår blev det en helt underbar och supermysig kväll. Mitt i natten fick vi dock ut och leta efter älsklingens brors kattunge som blev skrämd av en vildkatt som har sen ett par veckor tillbaka bestämt sig för att han vill bo här.

Vi var tvungna att springa in i skogen med ficklampor och leta i säkert en halvtimma innan vi hittade henne långt uppe i ett träd.

 

Vi blev klart superoroliga när vi inte hittade henne först. Jag tyckte faktiskt det var superspännande och jättemysigt på samma gång att gå runt i skogen mitt i natten med ficklampa  Det måste vi göra om någon mer gång!  

 

Ikväll ska jag passa på att ta hand om min kropp lite, tänkte ha lite hemma-spa med fotbad, ansiktsmask, hårmask osv.   

 

På tal om något helt annat så har jag kontaktat cocoo angående en bloggtävling, så håll utkik efter detta i min blogg.

 

  

Av Zelda - 6 september 2012 22:32

Nu har jag inte vart inne och skrivit på ett par dagar, tänkte jag skulle komma in och uppdatera lite. Har vart helt kaos med massor och göra både igår och idag, en supermassa möten, inskrivning på två nya kurser, pluggat, hämtat en massa paket, städat, tappat bort mitt bankkort (klantskalle) och beställt ett nytt, storstädning, förberedelse inför hunnis födelsedag och en massa annat. Är helt slutkörd nu!   För en gång skull på väldigt länge så känner jag bara för att slappa och absolut ingenting annat. 

Imorgon ska vi iväg till svärföräldrarna och de andra för att hälsa på, måste visserligen sitta och plugga under dagen men får se till att avklara uppgiften så fort som möjligt så vi bara kan umgås med dem sen och mysa.  

Tänkte också passa på att berätta att jag fick ett supertrevligt mail idag från nordens största smyckesbutik på nätet, cocoo. Fick "en högst personlig" kod som jag kan använda mig av i nätbutiken samt butiken i Stockholm. Många kända bloggerskor har setts bära cocoo's smycken, bl.a Foki. Fick även information om lite tävlingar som jag kan lägga upp i bloggen och så fram över. Superkul!

   

Några av mina favoritsmycken finns faktiskt i deras nätbutik, får passa på att gå in och beställa hem lite där snart. Har en banner längre ner till vänster på bloggen som är länkad direkt till cocoo, gå gärna in och kika!  

 

 

 

 

Av Zelda - 5 september 2012 02:07

Vaknade nyss och allt kändes superskumt i lägenheten, det känns på något sätt som att det inte är samma lägenhet fast på ett bra sätt. Wierd i know!  Svårt att förklara.

Hoppas i alla fall ni kan sova nu i natt. :) Om ett par timmar ska jag iväg på en massa möten vilket känns segt. Funderar på vad jag ska göra nu resten av natten tills att jag ska iväg.

 


Tänkte passa på att dela med mig av lite mer presenter jag köpt till min älskade pojkvän. Han köpte för ett tag sen ett ps vita men inget starter kit så jag passade på att beställa ett sådant plus lite andra saker.

   

Köpte även en ny tandborste till älsklingen (och en till mig) samt en bra tandkräm. Just tandborsten är en relativt ny produkt som kommit ut. Många har köpt och bloggat om den, bland annat kissie så jag tänkte att jag skulle testa på den själv för att se om den verkligen är så bra som de flesta säger.

 

   

Sen så hittade jag självklart lite som jag bara måste ha själv.   

 

     

 

Nu ska jag se om jag hittar på något att sysselsätta mig med, har en del ideér så får se vad det blir.   

 

  

Av Zelda - 4 september 2012 04:45

Har inte lyckats somna ännu, är superseg men det går helt enkelt inte att somna. Sitter här och kikar runt på gamla mysiga filmer och lyckades snubbla över en av mina absoluta favoriter, nämligen Eddie Murphy!   

Bara för att jag inte kan sova så ska jag ha ett maraton med några av hans filmer nu. Har plockat fram några av mina favoritfilmer med honom, problemet är nu bara att jag inte kan bestämma mig för vilken jag ska börja med, alla är ju så bra! Har en sån myskänsla i hela kroppen nu, kurar upp mig i soffan med en fluffig filt och inom ett par minuter så startar jag den första filmen. 

Börjar nog med the haunted mansion, var så sjukt länge sen jag såg den och den är så himla mysig!   

Enligt mig så är detta några av Eddie Murphy's absolut bästa filmer:

 

   

 

   

    


Ovido - Quiz & Flashcards