Zeldas

Alla inlägg under december 2012

Av Zelda - 12 december 2012 20:19

Idag har jag vart på möte angående mitt arbetssökande, efter mötet gick jag och köpte en paradis ask till hunni som han tjötat om så himlans länge nu.   

Hittade en ursöt förpackning med candy canes på affären som jag bara var tvungen att ha, de är ju både så himla fina nu till jul och supergoda.


   


När jag kom hem gick vi och hämtade ut ett paket på posten som hade kommit, har ingen aning om vart paketet kom ifrån eller vem som skickat det men i paketet låg en superbra eyeliner från kina. Så tack så jättemycket till vem det än var som gav mig detta!   

 

 


Har precis ätit hunnis supergoda hemmagjorda köttbullar och potatismos och kollat på julkalendern så nu är jag så mätt att jag tror att jag spricker snart!   


 

Av Zelda - 11 december 2012 18:47

Kom precis hem efter en heldag på stan med faster för att leta efter saker att köpa för mina födelsedagspengar. Problemet var bara att jag kände mig så sjukt skeptisk till allt jag tittade på, det var ingenting som riktigt skrek "Zelda, köp mig!" så jag köpte en mysig pyjamas och ett nytt fint fodral till mobilen istället.   

 

       


Får försöka hitta något mer fint för resten av pengarna på mellandagsrean när vi åker upp till familjen vid jul.   


Stack in och köpte mat efter vi var klara på stan och köpte en massa gott, bland annat kokoschoklad, lantchips, de nya mentos tuggumit, sylt och ostkaka som vi ska mumsa på ikväll!    

 

     


Medans jag och faster var på stan så passade hunni på att städa hela lägenheten kliniskt rent, supertrevligt att komma hem till och kisarna tyckte det var supermysigt.   

 

 



Nu ska vi äta mat och sen mysa resten av kvällen! 

  

Av Zelda - 10 december 2012 19:57

Hade en himla bra födelsedag igår! Fick en massa fina presenter, bland annat en ny jacka, en supermysig tröja som jag önskat mig hur länge som hellst och en massa pengar som jag kan göra vad jag vill med. 

Vad som gjorde allt ännu bättre var supergod mat och efterrätt!   Jag åt kinamat och banan med glass till efterrätt, hunni tog vår favoritpizza och pommes med svag sås. Omnomnom!   


         


Hunni var dessutom supersöt och masserade mina fötter, min rygg och badade mina fötter.   


Nu ska vi kika på nostalgi skräckfilm och mysa med glögg!   

Av Zelda - 9 december 2012 12:18

Hej hopp vad åren går! Idag fyller jag 23år och har fått en massa fina presenter.    Kommer nog inte in och uppdaterar så där jättemycket idag som ni kanske förstår, tänker ha en helt awesome födelsedag!   

 

 


Vi hörs imorgon!   

Av Zelda - 8 december 2012 17:19

Angående den där överraskningen som faster och hennes kille skulle ta med mig och Johan på för någon vecka sen men sen blev det omplanerat för att vi blev dåliga här hemma. Vi tog det idag istället och jag vart glatt överraskad måste jag säga för de tog med oss till en djurpark! Och jag som älskar djur!   

Det var en helt underbar upplevelse och jag är så himla glad just nu! 

Detta stället var dessutom lite annorlunda för de hade många djur som var lösa där inne, bland annat stora ödlor, apor och surikater som man kunde klappa.

Jag fick också prata lite extra med han som ägde stället för att jag har ju alltid drömt om att få arbeta på ett sånt här ställe och han blev jätteglad över att jag visade intresse för det så jag skulle komma in med mitt cv och så kunde vi prata vidare en annan dag.   

 

                               



Efter vi vart där så åkte vi och handlade fika och satt oss hemma hos faster och mös en stund och spelade lite piano och gitarr.


Kommer in och uppdaterar lite mer senare om jag hinner med videoklipp och mer bilder!   

Idag fick jag också för första gången i mitt liv övervinna en av mina största rädslor och hålla i en orm samt klappa en större orm. Hunni och jag är stolta över mig!  

Av Zelda - 6 december 2012 20:15

Känner att jag vill ägna ett inlägg åt en fråga jag nyss hittade på en blogg genom "rampljusets meddelanden", det var en tjej som hade gjort ett inlägg med frågan "Vi människor dömer ofta andra människor innan vi lär och känna varandra eller vet vem personen är... Varför är det så?". 

Kände mig helt klart tvungen till att ge mitt yttrande med tanke på att jag personligen tycker att det är bland de största problemen vi har i dagens samhälle.

 

 


Majoriteten av människor är så förbannat ytliga och lättpåverkade helt enkelt, vilket jag personligen tycker är så sjukt tråkigt och förutsägbart. Jag tycker man borde sträva efter raka motsatsen istället så tror jag faktiskt att man mår mycket bättre själv, gör det lättare för andra och världen blir så jävla mycket mer rättvis. :) Hade majoriteten vart mindre lättpåverkad och om vi inte haft de där dumma idealen att gå efter så hade ju ingen vart dömande, för då är det ju ingenting som säger till oss vad som är "rätt och fel".

 

Jag brukar säga att man skapar sitt eget "ideal" och du borde vara ditt eget ideal. Var nöjd med dig själv, gör det du vill för din egen skull, bär de kläderna du själv vill bära, spackla inte på dig en massa smink om du inte själv vill det och gör det bara för att du tror att andra vill se dig på ett speciellt sätt. Döm inte andra om de är eller ser ut på ett annat sätt än du. Är du nöjd med dig själv så känner du inte behovet av att döma andra!   

  

Av Zelda - 6 december 2012 19:13


Idag har det verkligen vart "full rulle" som morfar brukar säga. Tvättmaskinen pajade halvt igår kväll precis innan jag skulle ta ut sista tvätten och var tvungen att gå ned klockan 6imorse för att möta upp vaktmästaren som fixade det åt mig, så fick jag tvätta samma maskin tvätt igen.   


Medans tvätten var igång så passade jag på att ta en "fika med farfar" på polarbröds facebooksida vilket resulterade i att jag fick en kod i mobilen för att få hämta ut ett paket farfarskaka på en mataffär helt gratis.   



   


Efter tvätten var klar så var det direkt iväg på ett möte och efter det sprang jag iväg till affären för att hämta ut min farfarskaka och handla grönsaker och dipp som jag vart så himla sugen på de sista dagarna.    När jag kom hem kom Fi och Andreas över och drack en kopp glögg med oss, sen var det direkt iväg igen för att hämta ett högkostnadskort och få det stämplat.

 

När vi kom hem gjorde hunni potatismos med ugnstekt falukorv och kollade på julkalendern (som btw är helt awesome, jag älskar att de gjorde en uppföljare på en julkalender från den tiden då jag var liten   ). 

 

 


Nu är jag proppmätt, blir nog inga grönsaker med dipp för mig ikväll. 

 

   

 


 

Nu ligger alla mina små i soffan med mig och Midna har somnat i min stora, varma stickade tröja. Så söt!   

 

   

 

 

 

 

 

 



Av Zelda - 5 december 2012 09:41

Idag blir en sån där riktigt ospännande dag, jag och hunni ska tvätta hela dagen nästan. Vill gärna ha alla våra kläder nytvättade innan jag åker iväg så det är lika bra att få det gjort nu.    


 


Om någon timma ska jag ned en snabbrunda till posten och hämta ut ett paket och sen är det bara att återgå till tvätten igen.   


 

Ovido - Quiz & Flashcards