Zeldas

Alla inlägg under november 2012

Av Zelda - 3 november 2012 21:50

Jag är så sjukt lycklig just nu. Hittade precis en gammal barndomsfilm som jag bara glömt bort sen jag såg den när jag var liten. Jag älskar när sånt händer!  

 


Har dessutom fått supergod mat idag, kokta morötter, potatis, stekt lök, biffar och kantarellsås. Yum!   


 



Hoppas alla mina söta bloggläsare haft en bra dag!   



Av Zelda - 3 november 2012 16:29

Igår var en verkligen supermysig kväll. Drack glögg för första gången på året som jag längtat så mycket, hunni var så söt och satt och tog hand om mig hela kvällen och vi kollade på en superbra film.  


 


Idag har verkligen vart minst lika mysig om inte lite extra bra, för att min söta pojkvän bestämde sig för att köpa kläder till mig som jag han vet att jag velat ha så länge. Jag har världens bästa pojkvän!!  


     

  


Sent igår kväll/natt märkte vi dessutom att våra katter är sjukt fascinerande av nya assasins creed spelet och speciellt när det snöar, de har spenderat halva dagen åt att försöka fånga snöflingor på tv-skärmen! Charmtrollen.   

  




Av Zelda - 2 november 2012 15:24

Har nyss kommit hem efter att ha vart och storhandlat med hunni och hans mamma. Var riktigt trevligt faktiskt och hittade en massa kul. Bland annat så köpte vi en ny växt till lägenheten som var så himla fin! Jag älskar ju gröna växter och är supernöjd med denna skönheten.  


Med lite vatten, näring och kärlek ska hon få växa sig riktigt stor och ståtlig.  

    


Ikväll ska vi mysa med glögg och hemmagjord pizza. Ska även passa på att tända de nya doftljusen vi köpte som luktade sjukt gott, friska vintervindar blandat med nytvättade kläder typ.   


Mår så himla bra just nu trots att jag är så gott som döv och örat värker, men det skiter jag i för jag har en ny växt, glögg, pizza på g, doftljus och världens finaste pojkvän! 

 

 

 

 

Angående filmen igår förresten så var den väldigt bra och kan varmt rekommendera den till alla skräckfilmsfantaster.  

Av Zelda - 1 november 2012 16:16

Hej alla söta läsare. Nu har jag vart superdålig på att blogga de senaste dagarna, har tyvärr stött på en del tråkigheter men nu är det bra igen.  

Igår var det halloween och kvällen/natten blev supermysig. Hade över Fi och Andreas, kollade på skräckfilm, drack och åt gott, blöd på en massa treats, skärde pumpor, berättade spökhistorier och en massa mer. Tyvärr så blev det dock inte att jag klädde ut mig igår pga. att jag är sjuk och inte riktigt kände att jag hade orken till det, lite tråkigt men man får ta det för vad det är ibland. Det blev ju en helt magisk natt ändå.   


 

Tycker utan tvekan att denna bilden blev den klockrenaste under gårdagen. XD Minen på katten i marans (mytologisk karaktär) knä. "Alltså nej, vadå? Det är inte som det ser ut mamma, vi har inte gjort något.. jag lovar!"

 

 

           

Hunnis superfina jack skellington pumpa!   


           


Sitter nedbäddad med täcke och kudde i soffan med tända ljus i mörkret och försöker bli frisk. Har nyss ätit en supergod krabbsallad som blev över från igår och senare ska vi mysa ned oss tillsammans i soffan med ännu en skräckfilm som vi inte han med att se igår. Har höga förväntningar för denna filmen.    


 



Hoppas ni får en helt awesome kväll!   




Ovido - Quiz & Flashcards