Zeldas

Alla inlägg under juli 2012

Av Zelda - 15 juli 2012 13:30

Idag känner jag mig åter igen på superbra humör!  Tänkte dela ut lite rabatter till två slumpvis utvalda kommentarer till detta inlägget. Med tanke på att jag väljer ut de två kommentarerna slumpvis så spelar det ingen större roll vad ni skriver i kommentaren. Hade dock uppskattat om ni skrev någonting om bloggen, gav ett tips till mig, ställde en fråga (som jag kommer lägga upp och svara på i nästa inlägg) eller bara allmänt yttrar er om någonting som gäller mig,det jag skriver om osv.

Rabatterna gäller på två olika butiker;

Dressroom, som säljer allt från kläder till kosmetika och Happy Socks som till mesta dels säljer lite roligare strumpor, men det finns också mycket annat annat.  

 

Vinnarna plockas ut under dagen imorgon.

 

   

 

Lycka till!   

 

Av Zelda - 14 juli 2012 13:38

Idag mår jag sjukt bra. Sitter hemma hos älsklingens föräldrar och myser just nu i soffan. Igår var vi hos hans största bror Fredrik med hela familjen och hade det trevligt. Lekte med lilla William (älsklingens brorson)  nästan hela kvällen, fick knappt sitta ned en minut innan man hörde att de där små stegen kom springandes mot mig och ropade "Zejda, zejda, du måtte komma nu!". En till liten på väg för dem nu, Fredriks käresta har ungefär en månad till kvar och det känns ju supermysigt.  Älsklingen har länge haft dille på att vi måste skaffa en liten själv snart men inte så mycket som från igår när det kom fler roliga nyheter.

Idag satte han sig ner med mig och var mer allvarlig än någonsin, han ville att jag skulle verkligen fundera på att ha en liten nu. Han satt här och googlade på ny lägenhet, räknade på inkomster och en massa sånt. Just som jag känner nu så..Ja..Varför inte.    Jag älskar denna personen mer än någonting annat än allt på denna jorden och vi har vart tillsammans i så pass många år, jag är nog till ålder, känner mig klart redo för ansvaret, ekonomiskt har vi det sjukt bra..

Vi får helt enkelt se vad som händer nu fram över.  Ikväll ska vi förmodligen hem till Fredrik med familj igen, kanske ta någon öl, kanske kolla på film i hans bio, gosa med Wille och umgås vilket känns supermysigt med tanke på att vi inte träffas så ofta tillsammans. 

Fick ett presentkort idag också på nelly och beställde hem lite nya fina saker, bland annat en amaya tunic i svart som jag velat ha superlänge men inte riktigt kommit till skott med att köpa en.

 

               

Nu ska vi ner till stugan med älsklings andra bror och hans flickvän och spela skyward sword.  

Hoppas alla som läser detta får en superbra fortsatt helg!   

Av Zelda - 12 juli 2012 17:00

Bara imorgon kvar och sen är jag ledig tills på tisdag, känns så sjukt underbart!   Idag har jag haft fullt upp, direkt efter jobbet hade jag en massa andra ärenden att uträtta och massor av samtal att ringa. Nu sitter jag här och slappar i tv rummet med älskling, det är sjukt varmt ute, lite för varmt när man är så här trött som jag är idag. Behöver gå och handla mat men jag orkar verkligen inte det just nu, det får vänta någon timma till. Ville passa på att visa lite av mina nyare smycken, har fått mer och mer dille på just smycken den sista tiden, mest ringar.

         

Nästa vecka är det östersjöfestivalen, ser faktiskt fram emot det även fast jag jobbar alla dagar förutom en av dagarna under festivalen. Låg och funderade lite över vad jag ska ha på mig den lediga dagen. Ska i alla fall ha mitt superhärliga såpbubblehalsband på mig, det är ett måste.   

 

Tänkte kanske ha något i stil med detta med tanke på att något i liknande stil skulle passa mig perfekt i smaken till ett sådant tillfälle. (bilden är ihopaklippt av random klädesplagg från google i paint så det ser kanske inte superbra ut men ja..  )

 

Med en älgkebab i ena handen och älsklingen i den andra, strosandes fram bland stånden och karusellerna över hela stan kommer det nog bli supermysigt.




Av Zelda - 7 juli 2012 23:15

Idag har verkligen inte vart en rolig dag, vart med om en massa jobbigt och känner mig halvt deprimerad och helt utsliten. Somnade nästan direkt när jag kom hem från jobbet och sov i flera timmar. Nu ikväll innan jag lägger mig tänker jag försöka muntra upp mig själv lite genom att spela lite skyward sword.

 

 

Upp och jobba imorgon igen. Har ledigt på Tisdag i alla fall så det känns faktiskt skönt, ska passa på att försöka smälta allt tills dess och så åker vi nog ut till älsklingens mamma och pappa och myser.

Tänkte passa på att ladda upp några bilder från resan jag gjorde hem till midsommar med faster. Kommer  fler senare när pappa lyckats lista ut hur man mailar över de bilderna som togs med hans kamera.

 

      

 

 

Av Zelda - 5 juli 2012 02:00

Idag har vart en riktigt slapp dag, gick till jobbet imorse men kände redan efter en halvtimma på kontoret att detta funkar verkligen inte idag, hade så sjukligt ont i hela kroppen och mådde superilla. Känner nu att det verkligen behövdes. Bara att få sitta ned och ta det lugnt för första gången på 2veckor var helt obeskrivligt underbart.  

Imorgon ska vi upp tidigt igen, åka ut med hunnis mamma och storhandla, sen ska jag iväg och hämta lite paket. Passade på att köpa de grejerna fram tills jul, halloween och lite annat onödigt, kunde helt enkelt inte motstå det. 

 

   

Klockan blir en supersöt födelsedagspresent till hunni. Älskar alla de magiska små detaljerna, så udda och så bedårande!

 

   

  

 

   

förmodligen några av världens tuffaste solglasögon.  

 

   

 

   

Och sist men inte minst en helt underbar julkalender med små lådor i metall att stoppa små paket i, som också är en speldosa!    

 

Nu ska jag krypa ned i mitt lilla näste så att jag orkar upp i tid imorgon. Nattinatt!   


Av Zelda - 1 juli 2012 16:14

Äntligen har jag fått tillbaka min dator som vart på lagning i över en månad så nu kan jag börja blogga igen. Kan väl inte säga att det hänt så himla mycket intressant under den tiden jag vart borta. Har börjat jobba nu i alla fall och det går bra men det är sjukt jobbigt ibland. Har vart hemma också och hälsat på familjen i västmanland i ungefär en vecka vilket var helt underbart, hade mysiga filmkvällar med min styvmamma, babblade om allt mellan himmel och jord, åt supergod mat, shoppade, åt på resturang, fick en massa kramar, sjöng och spelade på midsommar och fick träffa nykomlingar till familjen. Nu när jag äntligen fått min älskade dator tillbaka så passade jag också självklart på att beställa hem det jag tyckte fattades i min garderob, två par linser och lite annat.  

 

                                                           

Idag blir det pluggdag, får försöka hinna med så mycket som möjligt innan jag börjar jobba igen imorgon. Hoppas i alla fall att alla haft en helt underbar sommar hitills och att det får fortsätta så!

Nu måste jag återgå till mitt pluggande.  

 


Ovido - Quiz & Flashcards